Limarija

Autolimarska radiona FALA u mogućnosti je izvesti popravak svih vrsta karoserija, od malih osobnih vozila do velikih teretnih kamiona i specializiranih vozila.

Izvodimo popravke od različitih vrsta i uzroka oštećenja - od onih kojima je uzrok prometna nezgoda, sudar ili nalet životinja na cesti, ogrebotina nastalih na parkiralištu pa do oštećenja uzrokovanih meteorološkim prilikama, poput udubina nastalih tučom ili uslijed pada drveća ili teških predmeta na vozilo.
Prednja, stražnja ili bočna strana vozila podnose različita oštećenja, koja kompletno saniramo u našoj radionici.

Lakše ili teže karambolirano vozilo za nas je izazov, kao i obnova automobila koje je "uhvatio zub vremena" - radimo sve potrebne zahvate od zamjene zahrđalih pragova, rubnjaka, dijelova poda automobila pa do uređenja vanjskih dijelova automobila.

U limarskoj radionici radi se ravnanje limenih dijelova automobila i drugih vozila te priprema za lakiranje, uz skidanje stare boje i laka, brušenje i kitanje potrebnih dijelova limarije, ukoliko je radi oštećenja površine potrebno zakitati lim.

Koristimo vrhunske kitove posebno namijenjene za izravnanje limenih površina automobilske karoserije.

Popravke limarije na automobilima izvodimo u najkraćem roku, a povoljna cijena radova je naš cilj - na zadovoljstvo naših korisnika.

U suradnji sa osiguravajućim kućama ili u dogovoru sa strankom radimo na izvidu i procjeni štete prilikom saobraćajne nesreće ili prilikom drugih oštećenja osiguranog vozila.

 

 

 

 

Autolimarija, lakirnica i vulkanizacija FALA

Adresa:
II. Trnjanske ledine 24
10000 Zagreb
Marko Šoštarić  (m: +385 91 188 8588)

Mapa lokacije:Autolakirnica i limarija FALA

Partneri